/page/2
Misi balas dendam #nasikandar #penang #somalaysian (at Restoran Nasi Kandar Deen)

Misi balas dendam #nasikandar #penang #somalaysian (at Restoran Nasi Kandar Deen)

Balik💺✈️ #airasia #x #airasiax #airport #kansai #kansaiairport #kix #osaka #japan  (at 関西国際空港 (Kansai International Airport - KIX/RJBB))

Balik💺✈️ #airasia #x #airasiax #airport #kansai #kansaiairport #kix #osaka #japan (at 関西国際空港 (Kansai International Airport - KIX/RJBB))

Jumpa jugakkkk flavour kitkat ni.. Penat dah jadi kitkat hunter kat jepun ni. Kat airport ja jumpa flavour ni kat tempat lain cari tak jumpa #kix #kansai #kansaiairport #osaka #japan #airport #kitkat #kitkathunter  (at LAWSON ローソン 関西国際空港店)

Jumpa jugakkkk flavour kitkat ni.. Penat dah jadi kitkat hunter kat jepun ni. Kat airport ja jumpa flavour ni kat tempat lain cari tak jumpa #kix #kansai #kansaiairport #osaka #japan #airport #kitkat #kitkathunter (at LAWSON ローソン 関西国際空港店)

Bye-bye Osaka, Japan.. See you again next time #kix #airport #kansai #kansaiairport #osaka #japan  (at 関西国際空港 (Kansai International Airport - KIX/RJBB))

Bye-bye Osaka, Japan.. See you again next time #kix #airport #kansai #kansaiairport #osaka #japan (at 関西国際空港 (Kansai International Airport - KIX/RJBB))

Day view of Tsutenkaku Tower #tsutenkaku #tower #shinimamiya #osaka #japan  (at 通天閣 (Tsutenkaku))

Day view of Tsutenkaku Tower #tsutenkaku #tower #shinimamiya #osaka #japan (at 通天閣 (Tsutenkaku))

Lantern🏮  (at Den-den town)

Lantern🏮 (at Den-den town)

Kenapa takda kat malaysia..huhu 😓 #starbucks #japan  (at Family Mart 大淀北一丁目店)

Kenapa takda kat malaysia..huhu 😓 #starbucks #japan (at Family Mart 大淀北一丁目店)

Kyoto International Manga Museum ada macam-macam koleksi & info pasal manga. Ada koleksi manga dari 1945 hingga 2005. Doraemon versi Malaysia pun ada kat sini sebahagian dari koleksi pameran #kyoto #international #manga #museum #anime #osaka #kansai #japan  (at 京都国際マンガミュージアム (International Manga Museum))

Kyoto International Manga Museum ada macam-macam koleksi & info pasal manga. Ada koleksi manga dari 1945 hingga 2005. Doraemon versi Malaysia pun ada kat sini sebahagian dari koleksi pameran #kyoto #international #manga #museum #anime #osaka #kansai #japan (at 京都国際マンガミュージアム (International Manga Museum))

Kyocera Dome Stadium..hanya mampu snap gambar dari dalam train 🚈 takda peluang nak pi #kyocera #dome #stadium #osaka #japan  (at 京セラドーム大阪 (KYOCERA DOME OSAKA))

Kyocera Dome Stadium..hanya mampu snap gambar dari dalam train 🚈 takda peluang nak pi #kyocera #dome #stadium #osaka #japan (at 京セラドーム大阪 (KYOCERA DOME OSAKA))

#nijo #castle #nijocastle #kyoto #osaka #kansai #japan #sky #cloud  (at 二条城 (Nijo Castle))

#nijo #castle #nijocastle #kyoto #osaka #kansai #japan #sky #cloud (at 二条城 (Nijo Castle))

Lastday shopping in Japan #gundam #danbo #plugman  (at ホテル中央セレーネ (Hotel Chuo Selene))

Lastday shopping in Japan #gundam #danbo #plugman (at ホテル中央セレーネ (Hotel Chuo Selene))

#japannesegirl #arashiyama #bamboo #bamboogrove #kyoto #osaka #kansai #japan  (at 竹林の小径 (Kitasaga Bamboo Grove))

#japannesegirl #arashiyama #bamboo #bamboogrove #kyoto #osaka #kansai #japan (at 竹林の小径 (Kitasaga Bamboo Grove))

Misi balas dendam #nasikandar #penang #somalaysian (at Restoran Nasi Kandar Deen)

Misi balas dendam #nasikandar #penang #somalaysian (at Restoran Nasi Kandar Deen)

Balik💺✈️ #airasia #x #airasiax #airport #kansai #kansaiairport #kix #osaka #japan  (at 関西国際空港 (Kansai International Airport - KIX/RJBB))

Balik💺✈️ #airasia #x #airasiax #airport #kansai #kansaiairport #kix #osaka #japan (at 関西国際空港 (Kansai International Airport - KIX/RJBB))

Jumpa jugakkkk flavour kitkat ni.. Penat dah jadi kitkat hunter kat jepun ni. Kat airport ja jumpa flavour ni kat tempat lain cari tak jumpa #kix #kansai #kansaiairport #osaka #japan #airport #kitkat #kitkathunter  (at LAWSON ローソン 関西国際空港店)

Jumpa jugakkkk flavour kitkat ni.. Penat dah jadi kitkat hunter kat jepun ni. Kat airport ja jumpa flavour ni kat tempat lain cari tak jumpa #kix #kansai #kansaiairport #osaka #japan #airport #kitkat #kitkathunter (at LAWSON ローソン 関西国際空港店)

Bye-bye Osaka, Japan.. See you again next time #kix #airport #kansai #kansaiairport #osaka #japan  (at 関西国際空港 (Kansai International Airport - KIX/RJBB))

Bye-bye Osaka, Japan.. See you again next time #kix #airport #kansai #kansaiairport #osaka #japan (at 関西国際空港 (Kansai International Airport - KIX/RJBB))

Day view of Tsutenkaku Tower #tsutenkaku #tower #shinimamiya #osaka #japan  (at 通天閣 (Tsutenkaku))

Day view of Tsutenkaku Tower #tsutenkaku #tower #shinimamiya #osaka #japan (at 通天閣 (Tsutenkaku))

Lantern🏮  (at Den-den town)

Lantern🏮 (at Den-den town)

Kenapa takda kat malaysia..huhu 😓 #starbucks #japan  (at Family Mart 大淀北一丁目店)

Kenapa takda kat malaysia..huhu 😓 #starbucks #japan (at Family Mart 大淀北一丁目店)

Kyoto International Manga Museum ada macam-macam koleksi & info pasal manga. Ada koleksi manga dari 1945 hingga 2005. Doraemon versi Malaysia pun ada kat sini sebahagian dari koleksi pameran #kyoto #international #manga #museum #anime #osaka #kansai #japan  (at 京都国際マンガミュージアム (International Manga Museum))

Kyoto International Manga Museum ada macam-macam koleksi & info pasal manga. Ada koleksi manga dari 1945 hingga 2005. Doraemon versi Malaysia pun ada kat sini sebahagian dari koleksi pameran #kyoto #international #manga #museum #anime #osaka #kansai #japan (at 京都国際マンガミュージアム (International Manga Museum))

Kyocera Dome Stadium..hanya mampu snap gambar dari dalam train 🚈 takda peluang nak pi #kyocera #dome #stadium #osaka #japan  (at 京セラドーム大阪 (KYOCERA DOME OSAKA))

Kyocera Dome Stadium..hanya mampu snap gambar dari dalam train 🚈 takda peluang nak pi #kyocera #dome #stadium #osaka #japan (at 京セラドーム大阪 (KYOCERA DOME OSAKA))

#nijo #castle #nijocastle #kyoto #osaka #kansai #japan #sky #cloud  (at 二条城 (Nijo Castle))

#nijo #castle #nijocastle #kyoto #osaka #kansai #japan #sky #cloud (at 二条城 (Nijo Castle))

Lastday shopping in Japan #gundam #danbo #plugman  (at ホテル中央セレーネ (Hotel Chuo Selene))

Lastday shopping in Japan #gundam #danbo #plugman (at ホテル中央セレーネ (Hotel Chuo Selene))

#japannesegirl #arashiyama #bamboo #bamboogrove #kyoto #osaka #kansai #japan  (at 竹林の小径 (Kitasaga Bamboo Grove))

#japannesegirl #arashiyama #bamboo #bamboogrove #kyoto #osaka #kansai #japan (at 竹林の小径 (Kitasaga Bamboo Grove))

About:

follow my twitter: @khairilafzal